True Life In God - Vassula Ryden arrow Saraksts pēc alfabēta

2020.gada 13.martā

Uzrunājiet cilvēkus un sakiet viņiem: šis ļaunums turpināsies ilgāk nekā jūs domājat, ja jūs nenožēlosiet savus nepareizos darbus un grēkus un nebūsiet patiesi savās lūgšanās; vērsieties pie Manis, jūsu Dieva, un nožēlojiet; Mani, jūsu Dievu, sasniegs patiesa un vispārēja lūgšana; gavēšana aizdzīs dēmonus; Man ir pieņemams ikviens upuris; aizdzeniet savu letarģisko garu un atsakieties no saviem ļaunajiem ceļiem, un izlīgstiet mieru ar Mani, jūsu Dievu; lai Es sadzirdētu: “Kungs, apžēlojies par mani, grēcinieku!”, un Es parādīšu savu līdzjūtību; un Es izliešu svētības pār jums visiem; nāciet, nebaidieties; Es klausos…


Aicinām atbalstīt mājaslapas uzturēšanu un jau nepieciešamo rekonstrukciju, kā arī vēstījumu izplatīšanu.
Būsim pateicīgi par jebkuru ziedojumu.
Mūsu konts:
SEB banka: LV04UNLA0050016002675
 TLIG Latvija, Biedrība
Reģ. Nr. 40008157102


 

 
 


Caur tevi viņi ieraudzīs Manu Klātbūtni.
1993. gada 26. novembris
(Malavi – Blantīra – Āfrika)
Mans Kungs, Visvarenais, Tu esi sacījis:…
„Kā no upes iztekošs strauts, kā straume, kas virzās uz dārzu, Es apūdeņošu Savu augļudārzu, Es esmu nolēmis aplaistīt Savas puķudobes.”
Sīr 24, 30 – 31
Tavu Svēto Garu aizkustināja mūsu nožēlojamība, un grēcīgums meta izaicinājumu bezgalīgajai Žēlsirdībai. Nabadzība izaicināja Tavu Majestāti nolikt pie malas Savu Kroni un noliekties pie viņas. Tās sausums lika Tev pievērst viņai Savu skatu... Tu sacīji:
„Redzi, Mans strauts ir pārvērties upē, bet upe ir izpletusies plaša kā jūra. Tagad Es likšu atspīdēt kārtībai, Es sūtīšu tās Gaismu, lai tā atmirdz it visur, un Es izliešu pravietiskas mācības kā novēlējumu nākamajām paaudzēm.”
Sīr 24, 31 – 33
Tu, visu lietu Radītāj, mācīji mani, Tu kļuvi par manu Skolotāju. Tu, mans Radītājs, sagatavoji manai dvēselei mājvietu. Tu sacīji: nāc un dzīvo Manā Vissvētākajā Sirdī, savā Mājoklī.
Tagad es esmu iesakņojusies Tavas Sirds dziļumos. Tu, Kungs, esi iestādījis Mani Savā Miesā un esi mani uz mūžīgiem laikiem darījis par daļu no Sevis. Ko gan cilvēks vēl var lūgt?
Manu ziediņ, atļauj Man tevi pamācīt, un visur, kur vien Es iešu, iesi arī tu, visur, kur Es speršu Savus soļus, arī tu tur liksi savējos; Es un tu – mēs esam vienoti, mēs esam saistīti uz Mūžību; Es tevi svētīju, jo tu Maniem bērniem atklāj Manu Svēto Vaigu; Es tev palīdzēšu un tevi stiprināšu, un caur tevi viņi sajutīs un ieraudzīs Manu Klātbūtni; tevī viņi ieraudzīs Manu Vaigu;
saņem Manu Mieru; Es, Dievs, tevi mīlu;
 
 
 
Šīs dienas vēstījums:
Mīlestība atgriezīsies kā Mīlestība.

Vakardienas vēstījums:
Vēstījums Īrijai.

Dienas vēstījums tavā e-pastā!
 
 

 


Pamats Garīgums Baznīcu vienotība Starpreleģijas Misija Beth Myriam Liecības Bibliogrāfija Jaunumi Kontakti Vēstījumi Meklēt
Tlig.lv © 2009