True Life In God - Vassula Ryden arrow Saraksts pēc alfabēta

2020.gada 13.martā

Uzrunājiet cilvēkus un sakiet viņiem: šis ļaunums turpināsies ilgāk nekā jūs domājat, ja jūs nenožēlosiet savus nepareizos darbus un grēkus un nebūsiet patiesi savās lūgšanās; vērsieties pie Manis, jūsu Dieva, un nožēlojiet; Mani, jūsu Dievu, sasniegs patiesa un vispārēja lūgšana; gavēšana aizdzīs dēmonus; Man ir pieņemams ikviens upuris; aizdzeniet savu letarģisko garu un atsakieties no saviem ļaunajiem ceļiem, un izlīgstiet mieru ar Mani, jūsu Dievu; lai Es sadzirdētu: “Kungs, apžēlojies par mani, grēcinieku!”, un Es parādīšu savu līdzjūtību; un Es izliešu svētības pār jums visiem; nāciet, nebaidieties; Es klausos…


Aicinām atbalstīt mājaslapas uzturēšanu un jau nepieciešamo rekonstrukciju, kā arī vēstījumu izplatīšanu.
Būsim pateicīgi par jebkuru ziedojumu.
Mūsu konts:
SEB banka: LV04UNLA0050016002675
 TLIG Latvija, Biedrība
Reģ. Nr. 40008157102


 

 
 


Ješua, lama sabahtani!
1993. gada 19. maijs
(Lai arī kopš atbraukšanas uz Izraēlu Jēzus ik dienas diktēja man vēstījumus, tomēr es nejutu Viņa klātieni un piedzīvoju visīstāko tuksnesi!)
Lama sabahtani? Vai atvedi mani līdz pat Savai zemei Izraēlai, lai tagad mani atstātu? Vai Tu – Svētais – atvedi mani Savā dzimtenē, kurā es varu staigāt pa ceļiem, kuros staigāji Tu, ieelpot tās zemes gaisu, kuru kādreiz ieelpoji Tu, nogaršot to, ko nogaršoji Tu, – vai atvedi mani šeit, lai pamestu vienu? Ja nē, tad kādēļ Tu esi tik tālu no manis un kādēļ Tu klusē?
Ješua1, Ješua, lama sabahtani?
Vai Tu esi atvedis mani līdz pat Olīvdārzam, lai pēc tam pamestu vienu? Mans Kungs, vai Tu vēlies, lai es sajūtu vientulību un Tavas Ģetzemanē piedzīvotās izbailes? Vai vēlies, lai es sajustu briesmīgo atraidījumu un nodevību, kuras piedzīvoji Tu? Vai Tu rādi manai dvēselei to, kam Tava tik jūtīgā Sirds gāja cauri tajā naktī? Tad kāpēc Savā zemē Tu slēpies no manis?
Tu zini, cik ļoti mana sirds un dvēsele ir izvārgušas aiz mīlestības uz Tevi… Tu zini to, cik ļoti es ilgojos nemitīgi lūkoties Tevī – līdz neprātam.
Ješua, Tu zini, cik ļoti mana dvēsele ir izslāpusi pēc Tevis – tad kādēļ Tu man esi pagriezis muguru?
Ješua, kādēļ Tev sagādā prieku pārraut katru manas sirds šķiedru?
Tu mani esi padarījis par mērķi, citu pēc citas raidīdams manī Savas bultas… Kungs, vai man būtu jāpaslēpjas no Tavu bultu lietus?
Ja tagad es Tevi zaudētu – kā lai pastāvu viena? Vai esi atvedis mani līdz šejienei, lai tagad pamestu?
Ješua, kopš Tu esi aizgājis, es esmu zaudējusi prieku dzīvot… Tad vismaz pasaki man, kādēļ Tu tā rīkojies! Vai ir taisnīgi atvest mani uz Savu dzimteni un pēc tam vairs nelikties par mani ne zinis? Vai tiešām Tu esi mainījis domas par mani?
Mans uzticamais Ješua, es saucu pēc Tevis, bet vienīgā atbilde, kuru sadzirdu, ir klusums. Es atrodos Tavas dzimtenes pašā sirdī, tomēr Tu pat neievēro manu grēcīgo dvēseli.
Kad iegāju pa Jeruzalemes vārtiem un apmetos Tavā zemē, manas slavas dziesmas atskanēja ikvienā ausī. Tu ļāvi man cerēt, ka ieejot Tavā pilsētā, es sastapšu Tevi, bet, kad es tajā iegāju, Tu manai dvēselei liedzi Savu Gaismu. Vai Tava Sirds nejūt, ja kādam tiek atņemta Tava Klātbūtne?
Tu pats nāci man pretim un pats izveidoji ceļu, kas ved pie Tevis, un tagad, iegremdēdams manu dvēseli tumsībā, Tu izjūti prieku. Nakts ir kļuvusi par manu vienīgo ceļabiedru, un, ja arī Tu ietu garām, es Tevi nepamanītu… Ja Tu pieskartos man, es to nesajustu, nedz arī pazītu Tavu Klātieni. Kā gan lai turpinu ceļu bez Tavas Gaismas? Esmu baiļpilna šī tukšuma priekšā… Kādēļ Tu tā rīkojies ar Savu uzticamo draugu?
Ješua, vai tā Tu sagaidi viesus? Es ar savu lietu vērsīšos pie Mūžīgā Tēva un pie tā,1 kuru Tu man esi devis par padomdevēju. Ja esmu nevainīga, viņi dāvās man cerību.
(Tai pašā rītā es par to izstāstīju tēvam O’Karolam un izraudājos.
Vēlāk, tajā pašā dienā, apmeklējot Kunga Kapu, es ar dvēseles acīm ieraudzīju savu Ješua. Viņš stāvēja pie ieejas Savā Kapā un, pirms es tajā iegāju, Viņš ar īkšķi aizskāra manu pieri un ar steidzīgu kustību vairākas reizes mani svētīja.
Tai pašā vakarā:)
maziņā, miers lai ir ar tevi! esi drosmīga, nebaidies! ieklausies Manos Vārdos: vai tu apšaubi Manu Uzticību, Uzticamību un Lēnprātību? vai tu neesi dzirdējusi, ka tās ir bezgalīgas? izproti, kā Es pats tiku salauzts tajās dienās, kad maksāju par tavu glābšanu;2 Es Savā zemē neesmu saņēmis īpaši daudz vīraka vai remdinošu smaržu; Es izmantoju tevi, lai tiktu remdēta Mana greizsirdīgā Mīlestība... un vēlējos tev atgādināt par to, kas ar Mani ir noticis agrāk;
tu taču esi Mana viešņa, vai ne? vai labs namatēvs nebūs devīgs un necentīsies pārliecināties, ka viesiem nekā netrūkst? kādēļ? – jo Es biju nolēmis likt uzplaukt tavai dvēselei… tagad arī Es vēlos tev uzdot jautājumu, un tikai vienu: vai pie ieejas Manā Kapā tu šaubījies par Manu Klātbūtni?3… atbildi Man…
Jā, Kungs, es nedaudz šaubījos.
patiesi Es tev saku: Es vairāk nekā vienu reizi ar Savu īkšķi biju svētījis tevi uz pieres…4 vai redzi, cik ļoti daudz pacietības Man ir vajadzīgs attiecībās ar tevi? tādēļ arī Es no tevis sagaidu tikai pavisam nedaudz…5 mācies no Manas Pacietības un Iecietības un izproti, cik ļoti daudz pacietības Man ir vajadzīgs attiecībās ar tevi;
(Pēc šī vēstījuma, kuru saņēmu ap pusnakti, Jēzus lūdza, lai palieku nomodā kādu pusotru stundu, lai esmu Viņa tuvumā un Viņu pielūdzu. Es satvēru Mīlestību un Uzticamību, kuras noliecās no Debesīm un cieši tās apskāvu… Visas cilvēces Līgavaini iepriecināja tas, ka Viņš ir mīlēts, un Jēzus palika ar mani vēl kādu laiku. Es savā nožēlojamībā vēl un vēlreiz tiku pārliecināta par Uzticamo un Mūžīgo Mīlestību.6


1 Jēzus vārds aramiešu valodā.
1 Tēvs Maikls O’Karols.
2 Jēzus bija paslēpies no manis trīs dienas.
3 Jēzus gaidīja atbildi klusējot.
4 Kristus īpašajai svētībai uz manas pieres piemita tik neparasts spēks, ka tā „nogāza no kājām” kādu sievieti Omahā, kura bija pienākusi pie manis un noskūpstīja mani uz pieres tieši tajā vietā, kur Jēzus bija mani svētījis. Viņa nogulēja Svētajā Garā pie sakristejas ieejas aptuveni 20 minūtes - vairāki priesteri bija šī notikuma aculiecinieki. Tas notika jūnija vidū, trīs nedēļas pēc svētības saņemšanas.
5 Tā kā jutos Jēzus atstāta, nespēju paciest, ka kanādiešu svētceļnieki nemitīgi man lūdza autogrāfus – šis nelielais uzdevums man šķita ļoti grūti izpildāms.
6 Vēlmē tikt mīlēts, Jēzus līdzīgā veidā aicināja mani uz pielūgsmi trīs naktis pēc kārtas.
 
 
 
Dienas vēstījums tavā e-pastā!
 
 

 


Pamats Garīgums Baznīcu vienotība Starpreleģijas Misija Beth Myriam Liecības Bibliogrāfija Jaunumi Kontakti Vēstījumi Meklēt
Tlig.lv © 2009